İZMİR / ÇİĞLİ - Kemal Hadımlı Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

08 MART 2024 Cuma günü saat 11.50'de okulumuzda deprem tatbikat gerçekleştirilmiştir. Önce deprem tatbikatı, ardından okul tahliyesi gerçekleştirilmiştir

Şbt

Okulumuzda, Çiğli Belediyesi Geri Dönüşüm Çevre Birimi sorumluları tarafından 5. sınıf öğrencilerimize Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konulu eğitim semineri verildi. Eğitimde, ambalaj atıkları, tekstil atıkları, atık piller, bitkisel atık yağların geri dönüşümü ve kazanımı hakkında bilgiler verildi ve doğaya olan zararları anlatıldı. Bu atıkların geri kazanımı sayesinde hammadde kaynaklarımızın korunması ve ülke ekonomisine destek olunması hususunda öğrencilerden destek istendi

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri, okul gezileri kapsamında 16.02.2024 Cuma tarihinde Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul rehberlik servisinden okul hakkında bilgi almışlardır.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri, okul gezileri kapsamında 15.02.2024 Perşembe tarihinde Tuğba Özbek Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul rehberlik servisinden okul hakkında bilgi almışlardır.

Şbt

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri, 13.02.2024 tarihinde rehber öğretmenimiz Ezgi Bekil eşliğinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na giderek demokrasi ve insan hakları eğitimi almışlardır.

Ara

28.11.2023 tarihinde Çiğli Kaymakamımız Adnan ÇAKIROĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mesut UĞURLU okulumuzu ziyaret ettiler.Ziyaret esnasında okulumuzda incelemelerde bulundular. Kaymakamımız ve Müdürümüze samimi sohbetleri ve ziyaretlerinden ötürü şükranlarımızı sunarız.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm okul olarak "Öğretmenler Günü" kutlama töreni düzenledik. Törende öğrencilerimiz hazırladıkları çeşitli etkinliklikleri sergilediler.

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bu vesile ile başta; Baş Öğretmenimiz olmak üzere hayatlarını eğitime adamış ve kaybettiğimiz tüm meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Ve görevi başındaki tüm eğitim camiasının da gününü kutlarız.

Ara

Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında Kemal Hadımlı Ortaokulu olarak tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle andık.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan Kurtuluş Destanı’nın gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlık yolunda canlarını ortaya koyan kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

13 Ekim 2022 Cuma günü saat 10.50'de okulumuzda deprem tatbikat gerçekleştirilmiştir. Önce deprem tatbikatı, ardından okul tahliyesi gerçekleştirilmiştir.

Ekm

2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliklere, 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin tamamı katıldı. Bu etkinlikler arasında "Barış Atölyesi" adlı bir çalışma gerçekleştirildi.

Mrt