İZMİR / ÇİĞLİ - Kemal Hadımlı Ortaokulu

Kemal Hadımlı Ortaokulu

8172 Sokak No99 Yakakent Mah.Çiğli/İzmir
Vizyon
Biz, öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
Misyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak istiyoruz.
Öğretim Şekli :Tam Gün
DOĞALGAZ
Ulaşım
Çiğli Yakakent-Güzeltepe mahallesinde bulunur. Çiğli aktarmadan kalkan 329 ve 529 Nolu ESHOT otobüsleri ve Bostanlı iskelesinde kalkan 229,429 Nolu ESHOT otobüsleri ve Karşıyaka´dan kalkan Güzeltepe Çiğli Koop. Minübüsleri Okulumuzun önünden geçer.
Yakakent Mah.8172 Sokak No:99 Çiğli/İzmir
İlçe Merkezine 1 Km Uzaklıkta Bulunur